Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ρωμανός: «Σιγή ιχθύος από το ΣΥΡΙΖΑ για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό στην παρέα του κ. Τσίπρα»

Παρασκήνιο

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει ο Νίκος Ρωμανός τη σιωπή από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσίευμα με τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που ήταν στην παρέα του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε σχόλιό του στο twitter αναφέρει πως «ακόμη περιμένουμε απαντήσεις». Ακόμα το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος προσθέτει: «Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος…».

Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού: «Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε

Την εικόνα της αναταραχής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο «θαύμα» κατά την βάπτισή του, επιβεβαίωσαν με τον πιο ηχηρό τρόπο οι σημερινές δηλώσ...

Τι... περίεργο συνέβη στη βάπτιση του Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι - Τι σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σ...

Φόρτωση άρθρων...