Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σκουρλέτης για εκλογή Κασσελάκη: Προοπτική εξαΰλωσης οι αοριστολογίες

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης έπειτα από την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αοριστολογίες» και φόβους ότι είναι «προοπτική εξαΰλωσης για τον χώρο μας».

Με αφορμή το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η πρώτη Κυβέρνηση μεταπολιτευτικά που αύξησε τα ποσοστά της ο Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε: «αν αυτό δεν μας λέει τίποτα αλλά μας λένε οι αοριστολογίες φοβάμαι για το μέλλον του χώρου μας, είναι προοπτική εξαΰλωσης».

Ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός ζήτησε «απαντήσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα» προσθέτοντας ότι «σε κάθε περίπτωση το συνέδριο δίνει στα δημοκρατικά κόμματα τις συλλογικές απαντήσεις» ενώ υπενθύμισε ότι αυτό δεν έγινε το 2019 όταν και τέθηκε το αν θα έπρεπε να γίνει αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019.

«Πρέπει να απαντηθούν όλα» επανέλαβε ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος με αφορμή την εικόνα το βράδυ της Κυριακής έξω από την Κουμουνδούρου μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη είπε ότι «άκουγα το σύνθημα άλλαξε τα όλα. Όλα τι; Σημαίνει τη μετάλλαξης; Σημαίνει να μην είναι αριστερό κόμμα; Θέτω ερωτήματα. Δυστυχώς αυτή η προεκλογική αντιπαράθεση είχε έντονα στοιχεία πολωτικά που λειτούργησαν καθοριστικά για το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ: Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει κεντ...

Φόρτωση άρθρων...