Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σπυρόπουλος εναντίον Κασσελάκη: Ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική του μέντορά του Παύλου Πολάκη

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, άφησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Αφορμή ήταν τα όσα είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη.  

«Ο κ. Κασσελάκης μας επιβεβαιώνει γιατί από την πρώτη στιγμή είχαμε σχολιάσει ότι πρόκειται για μια αλλαγή προσώπου αλλά στην ουσία επικρατεί η ίδια τοξική πολιτική από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και νομίζω με αυτά που είπε χθες ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική του μέντορά του, του κ. Πολάκη. Είναι αυτό που κατά την άποψή μου καταδίκασε ο ελληνικός λαός ως αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Θα καλούσα τον κ. Κασσελάκη να μελετήσει καλύτερα την πολιτική ιστορία του τόπου και τουλάχιστον να έχει σεβασμό σε πολιτικές προσωπικότητες που έχουν δώσει ένα αποτύπωμα ακόμα κι αν διαφωνούμε με επιλογές ή την διαδρομή τους», ανέφερε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στον «Realfm 97,8».

«Ο κ. Πρωθυπουργός αντί να κάνει απλά εξαγγελίες και δημόσιες τοποθετήσεις θα έπρεπε ήδη να έχει βάλει την ΔΙΜΕΑ και να την ενισχύσει για τους απαραίτητους ελέγχους στην αγορά, που δεν γίνονται. Κάποιοι κερδοσκοπούν εις βάρος του ελληνικού λαού και αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...