Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Σταθάκης: Λέει ανοησίες ο Κασσελάκης για τα 37 δισ. ευρώ - Πιάστηκε αδιάβαστος

Καυστική ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Γιώργου Σταθάκη στον Στέφανο Κασσελάκη για το μαξιλάρι του 37 δισ. ευρώ. Το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ δεν ήταν φόροι, επισήμανε και είπε πως είναι αδιάβαστος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφερόμενος στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε την ίδια επιχειρηματολογία με τον Στέφανο Κασσελάκη για τα 37 δισ. ευρώ, ο κ. Σταθάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, τη χαρακτήρισε λαϊκιστική.

Επίσης, χαρακτήρισε επιπρόσθετη ανοησία ότι τα 37 δισ. ευρώ ήταν φόροι και σημείωσε πως στρέφονται κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισαν το μαξιλάρι. Είναι δυνατόν ότι το μαξιλάρι το έφτιαξε ο Τσακαλώτος και όχι ο Τσίπρας, διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...