Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Στην εντατική με κορωνοϊό ο Φίλιππος Φόρτωμας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας εισήχθη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο βουλευτής εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου έπειτα από έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού.  Ο Φίλιππος Φόρτωμας παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας είχε κάνει το μονοδοσικό της εμβόλιο της Johnson & Johnson και δεν πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μπούγας, ευχήθηκε στον Φίλιππο Φόρτωμα γρήγορη ανάρρωση: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...