Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση η Μαριέττα Γιαννάκου

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Παρασκήνιο

Η βουλευτής της ΝΔ είχε ατύχημα με το αμαξίδιό της πριν αρκετές ημέρες  με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμάτωμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα.

Λόγω της νοσηλείας της στο νοσοκομείο, η βουλευτής της ΝΔ δεν θα δώσει το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην διαδικασία ούτε μέσω επιστολικής ψήφου.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούνιο η πρωην υπουργός είχε ξανανοσηλευτεί στο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορία, καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Η Μαριέττα Γιαννάκου είχε δώσει επίσης μάχη και με τον κοροναϊό πέρσι τον Σεπτέμβριο καθώς διαγνώστηκε θετική και τέθηκε σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Το προεκλογικό σποτ των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου: «Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη»

Με ένα σποτ που σύνθημα του έχει «Είμαστε το Κέντρο», ο Ανδρέας Λοβέρδος καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν το κόμμα του «Δημοκράτες» στις Ευρωεκλογές, γιατί «μπορούν, γιατί είναι ...

Φόρτωση άρθρων...