Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Σβέρκος (Αυγή) για Κασσελάκη: Λέει ότι δε θέλει σόου και κάνει πλάνα με φτυαρίσματα - Πολιτικός αρχηγός δεν είναι μόνο να ανεβάζει TikTok

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Νίκος Σβέρκος την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη να επικοινωνήσει μεγάλο μέρος των ενεργειών μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με τον Νίκο Σβέρκο «ο Κασσελάκης λέει ότι δε θέλει σόου και κάνει πλάνα με φτυαρίσματα. Είναι μια επιλογή του κ. Κασσελάκη... Προσπαθεί να κάνει το αδιαμεσολάβητο, να επικοινωνεί με τον κόσμο μέσω social media».

«Τώρα αν θα του βγει... νομίζω ότι αυτό έχει κοντά ποδάρια. Ένας πολιτικός αρχηγός δεν είναι μόνο να κάθεται και να ανεβάζει πράγματα στο TikTok και στο Instagram», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος της «Αυγής».

Παράλληλα, ο Νίκος Σβέρκος μίλησε και για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Κύπρο λέγοντας: «Προσπαθεί να ξεπεράσει το μεγάλο λάθος που είχε κάνει προεκλογικά, όταν είχε μιλήσει για κρατίδιο... Έδειχνε πως ήταν τελείως απροετοίμαστος γι' αυτό το πόστο. Νομίζω πάντως πως έχει πάρει κάποια μαθήματα...».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Απόστολο Γκλέτσο, τον οποίο ο παρουσιαστής της εκπομπής χαρακτήρισε «εκπρόσωπο της τοξικής αρρενωπότητας στο παρελθόν», ο Νίκος Σβέρκος είπε: «Μπαίνουμε σε ένα θέμα που έχει να κάνει με την εκφορά πολιτικού λόγου… ο κ. Κασσελάκης έχει δίπλα του τον κ. Πολάκη, δεν του είναι ξένο όλο αυτό».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...