Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Συνάντηση Θεοδωρικάκου - Μπακογιάννη: Στο επίκεντρο η εγκληματικότητα

Συνάντηση μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και του δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιείται αυτή την ώρα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έχει στο επίκεντρο βρίσκεται η εγκληματικότητα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επιμένει στην ανάγκη προληπτικής, ενεργούς και διαρκούς αστυνόμευσης της πόλης, κάλεσε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τον υπουργό σε συνάντηση για την εξεύρεση λύσης. 

«Τον παρακαλώ εδώ και έναν μήνα να συναντηθούμε. Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε», είπε ο Δήμαρχος Aθηνών στο ραδιόφωνο στις 10 Μάϊου.

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να παίξει πολιτικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών και ο πρωθυπουργός επίσης», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο ξάδερφος του Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψή...

Φόρτωση άρθρων...