Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση Θεοδωρικάκου - Μπακογιάννη: Στο επίκεντρο η εγκληματικότητα

Παρασκήνιο

Συνάντηση μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και του δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιείται αυτή την ώρα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και έχει στο επίκεντρο βρίσκεται η εγκληματικότητα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επιμένει στην ανάγκη προληπτικής, ενεργούς και διαρκούς αστυνόμευσης της πόλης, κάλεσε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τον υπουργό σε συνάντηση για την εξεύρεση λύσης. 

«Τον παρακαλώ εδώ και έναν μήνα να συναντηθούμε. Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε», είπε ο Δήμαρχος Aθηνών στο ραδιόφωνο στις 10 Μάϊου.

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να παίξει πολιτικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών και ο πρωθυπουργός επίσης», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποστάσεις Σέρμπου από Ανδρουλάκη: «Το να είσαι διεκδικητικός στο εξωτερικό αφορά πρωτίστως την αξιοπιστία σου»

Στην παραίτησή του από διπλωματικός σύμβουλος για εξωτερικά ζητήματα του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο καθηγητής διεθνούς πολιτικής στο ΔΠΘ, Σωτήρης Σέρμπος. Ακό...