Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Συνέδριο ΝΔ: Το απρόοπτο με τον Χατζηδάκη και ένα κοριτσάκι - «Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση»

Παρασκήνιο

Αντιμέτωπος με… αντιπερισπασμό ήρθε ο Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα της ομιλίας του στο συνέδριο της ΝΔ.

Ο υπουργός Οικονομικών βρισκόταν στο βήμα του συνεδρίου, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έκανε βήματα μπροστά, κάτι που λένε όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αναλύοντας όμως τα στοιχεία και τους οικονομικούς δείκτες, αντιλήφθηκε ότι τα βλέμματα των συνέδρων είχαν απομακρυνθεί από πάνω του.

Ο κ. Χατζηδάκης γύρισε και διαπίστωσε ότι το πρόσωπο που κοιτούσαν όλοι ήταν ένα κοριτσάκι, το οποίο καθόταν μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση» είπε, χειροκροτώντας τη μικρή που κρατούσε μία κάρτα διαπίστευσης. τη συνέχεια, τη ρώτησε: «Μπορώ να συνεχίσω με την άδειά σου;». Τόσο το κοριτσάκι όσο και ο κ. Μητσοτάκης έγνεψαν καταφατικά.

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο

Την τελευταία μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη για την τρέχουσα σεζόν παρακολούθησε προχθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με το σύζυγό του,...

Φάμελλος: Ο ποινικός κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιούργησε πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τη δίκη για το Μάτι

Για την απόφαση της Δικαιοσύνης για την τραγωδία στο Μάτι και τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. «Σε μια ...

Φόρτωση άρθρων...