Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Αρνητική έκπληξη από Συρίγο: Θα απέχει από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται προβλήματα στη κυβέρνηση για αυτό το θέμα», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Την αποχή θα επιλέξει ο Άγγελος Συρίγος στη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Περιμένω να δω το κείμενο και απ’ όσο έχω δει, επιμένω στη λογική της αποχής, αφού και ο Πρωθυπουργός δίνει αυτή τη δυνατότητα», είπε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο Action 24.

«Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυβέρνηση γι’ αυτό το θέμα. Προσωπικά θα επιλέξω την αποχή», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για τη στάση του Μάκη Βορίδη, που επίσης θα απέχει, ο Άγγελος Συρίγος ανέφερε: «Ό,τι ισχύει για τον υπουργό ισχύει και για όλους τους βουλευτές. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αυτή την ώρα έχουμε τόσες μεγάλες προκλήσεις. Προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί αλλά πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...