Τρίτη
30 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Μαραθώνια δεύτερη μέρα στις Σπέτσες – Πώς επηρεάζει τη σύσκεψη η κακοκαιρία (Photos)

Παρασκήνιο

Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη σύσκεψη στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. Η δεύτερη ημέρα της σύσκεψης εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί των Σπετσών ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας. 

Οι βουλευτές ήπιαν πρώτα τον καφέ τους στο ξενοδοχείο που διαμένουν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη.

Λίγο μετά το πρωινό άρχισαν οι αναχωρήσεις για την οικία Κασσελάκη προκειμένου να αρχίσουν πάλι οι εργασίες:
Η συνεδρίαση άρχισε με την εισήγηση του Τομεάρχη Εργασίας, Γιώργου Γαβρήλου και της Τομεάρχη Κοινωνικής Προστασίας, Κατερίνας Νοτοπούλου, για να ακολουθήσει η τοποθέτηση του Τομεάρχη Οικονομίας, Νίκου Παππά, η οποία, λόγω πολιτικής βαρύτητας, θα διαρκέσει μία ώρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Μαραθώνια δεύτερη μέρα στις Σπέτσες

Κάθε εισήγηση είναι σε δύο μέρη, δηλαδή στα πρώτα λεπτά υπάρχουν επιχειρήματα ως προς την αντιπολίτευση που αναδεικνύει ο κάθε Τομεάρχης και στη συνέχεια ακολουθούν ερωτήσεις και απορίες από τους συναδέλφους του.
Πληροφορίες αναφέρουν χθες παρουσιάστηκαν οι Τομείς Ψηφιακής Πολιτικής, Υποδομών και Μεταφορών και Αγροτικής Πολιτικής, ενώ για τις ανάγκες των παρουσιάσεων έχει στηθεί ένας τεράστιος προτζέκτορας, μπροστά από τις τρεις ροτόντες.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι θα παρατεθεί ελαφρύ γεύμα εντός του αρχοντικού του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού. 

ΣΥΡΙΖΑ: Μαραθώνια δεύτερη μέρα στις Σπέτσες

Πρόθεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η σύσκεψη να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, προκειμένου αύριο το πρωί να αναχωρήσουν, λόγω του ενδεχομένου να υπάρξει απαγορευτικό απόπλου, εξαιτίας της επιδείνωσης του καιρού και των ισχυρών ανέμων που αναμένονται.

ΣΥΡΙΖΑ: Μαραθώνια δεύτερη μέρα στις Σπέτσες

Από νωρίς το πρωί, στις Σπέτσες έφτασε η βουλευτής Β' Πειραιά Νίνα Κασιμάτη και στη συνέχεια η βουλευτής Β' Αθηνών, Αθηνά Λινού, ενώ αναμένονται οι Ρένα Δούρου και Έλενα Ακρίτα. 

Νωρίς το μεσημέρι οι γραμματείς του κόμματος θα έχουν συνάντηση με το Συντονιστικό.

ΣΥΡΙΖΑ: Μαραθώνια δεύτερη μέρα στις Σπέτσες
ΣΥΡΙΖΑ: Μαραθώνια δεύτερη μέρα στις Σπέτσες

Η Έλενα Ακρίτα προανήγγειλε την άφιξή της στις Σπέτσες, γράφοντας στο Facebook: «Ξεκινάμε. Στις Σπέτσες, αδερφές μου, στις Σπέτσες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Φόρτωση άρθρων...