Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την αποπομπή Παπανώτα

Ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι ο πρώτος επιλαχών στην Αττική.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την αποπομπή Παπανώτα

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι διδάκτωρ Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις. Είναι γιος του απόστρατου στρατηγού, Θόδωρου Σιδηρόπουλου και της πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή, Κατερίνας Παπακώστα.

Η Κατερίνα Παπακώστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει για τον γιο της: «Οι γονείς που έχουν παιδιά που είναι υγιή και στη συνέχεια κάτι συμβαίνει στη ζωή τους και ξαφνικά αλλάζουν τρόπο ζωής λόγω της αναπηρίας δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουν με πανικό και περιθωριοποίηση. Αντιθέτως, θα πρέπει να στρέψουν τα ενδιαφέροντά τους πάνω στα ενδιαφέροντα του αγαπημένου τους προσώπου. Να το ενθαρρύνουν και να το παροτρύνουν, ώστε να γίνει στόχος της ζωής τους το να κάνει πράξη τα όνειρά του, τις επιθυμίες του, που, όπως καταλαβαίνεις, μια αναπηρία τα αναστέλλει. Είμαι υπερήφανη για τον γιο μου».

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ξεχωριστό δώρο που έδωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας (Photos)

Ένα ιδιαίτερο δώρο μοναδικού συμβολισμού έκανε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμ...

Φόρτωση άρθρων...