Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι εναντίον όλων ενόψει διαδοχής

Παρασκήνιο

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογής νέας ηγεσίας. Ο Παύλος Πολάκης έκανε μία ανάρτηση αφήνοντας αιχμές για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ενθυμούμενος μια «δικαστική μάχη» που, όπως υποστηρίζει, έδωσε ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας για να φύγουν «οι εργολάβοι από 77 νοσοκομεία», έριξε και την «μπηχτή» του για τον σύντροφό του.

Ο Παύλος Πολάκης καταλήγει στην ανάρτησή του με ένα «καρφί» προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στον οποίο καταλόγισε «θολούρες, δηθενιές και υποτιθέμενη “αστική αυτοπεποίθηση”».

Η αναφορά στην «αστική αυτοπεποίθηση» παραπέμπει ξεκάθαρα στον πρώην υπουργό Οικονομικών. Κι αυτό, επειδή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη διατύπωση, σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Φεβρουάριο του 2022. 

«Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε τo 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση», είχε πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» - Το τετ α τετ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Ο Στέφανος Κασσε...

Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε ο Κασιδιάρης

Αίτημα αποφυλάκισης φέρεται να υπέβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». ...

Φόρτωση άρθρων...