Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος πρόεδρος και ο Νίκος Παππάς - Τι θα κάνει ο Παύλος Πολάκης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το μεσημέρι του Σαββάτoυ.

«Εκφράζουμε και συσπειρώνουμε όλον τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Κάθε αναδίπλωσή μας στη «φωλιά» της ριζοσπαστικής αριστεράς και μόνο θα ήταν μεγάλο λάθος», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας επισήμως την υποψηφιότητά του.

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης, παρόλο που έγραψε το όνομά του στο βιβλίο των υποψηφίων, διευκρίνισε ότι θα θέσει υποψηφιότητα μόνο αν αλλάξει η διαδικασία για την εκλογή του προέδρου. 

Ουσιαστικά ο Παύλος Πολάκης βάζει μόνος του «στοπ» στην υποψηφιότητα του για την ηγεσία του κόμματος.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Τζουμάκα, για την οποία δεν υπήρχε κάποια πληροφορία.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανακοινώσει την είσοδο τους στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα, Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Φόρτωση άρθρων...