Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τελευταίοι ελιγμοί για το κόμμα Κασιδιάρη

Η προκήρυξη των Εκλογών βρήκε σε κατάσταση αναστάτωσης και διεργασιών το κόμμα του Κασιδιάρη και τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους του. 

Γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών ότι ο Κασιδιάρης και ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ζύγισαν τις εξελίξεις μετά και την ψήφιση της τελευταίας σχετικής ρύθμισης της Βουλής και με έναν εκλογικό ελιγμό επιχειρούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του νόμου και να μην αναγκαστούν να βρεθούν υπό την αμείλικτη κρίση της Ολομέλειας του Α' Τμήματος του Αρείου Πάγου. 

Μας μεταφέρουν, λοιπόν, ότι το κόμμα "Έλληνες" και ο φυλακισμένος ηγέτης του δεν θα κατέβουν τελικά στις εκλογές και, με τις ευχές και τη στήριξή του, τα ορφανά του θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος ΕΑΝ που είχε ιδρύσει ο Κανελλόπουλος. 

Πριν από την Πρωτομαγιά θα γνωρίζουμε τι αποφάσισαν να κάνουν και πώς θα εμφανιστούν στο Ανώτατο Δικαστήριο. Δεν αποκλείεται και ένα διαδικτυακό διάγγελμα Κασιδιάρη εάν το κόμμα του εμφανιστεί ως κόμμα Κανελλόπουλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Φόρτωση άρθρων...