Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Θεσμικό «χειρουργείο» στην Κυβέρνηση από την ΤτΕ

Παρασκήνιο

Την τελευταία περίοδο παρατηρούμε μια ύφεση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο φιλικός της τύπος τον Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Μπορούμε να εικάσουμε ότι οι απέξω έβαλαν γκάζια στον καταληψία του Μαξίμου για να προσέχει τι λέει και τι διακινεί μέσω των «παπαγάλων» του για τον κεντρικό τραπεζίτη.

Ο Γιάννης Στουρνάρας απέδειξε για ακόμη μία φορά με την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος ότι ξέρει να λειτουργεί απολύτως θεσμικά με βάση γεγονότα και αποτελέσματα.

Διαβάζοντας τα βασικά σημεία της έκθεσης το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το «χειρουργείο» στην κυβέρνηση είναι απόλυτα θεσμικό.

Όλα τα στραβά στην οικονομία αναδεικνύονται με τρόπο πλήρως τεχνοκρατικό. Οι μόνοι που είναι στον κόσμο τους και βλέπουν ως επιτυχία ό,τι θέλουν είναι οι... Μαξιμιλιανοί και τα τσιράκια τους!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα προκλητική δήλωση Ράμα: Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς

«Δεν μπορεί να υπάρξει η ελληνική οικονομία χωρίς τους Αλβανούς», τόνισε ο Έντι Ράμα σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Klan, εμμένοντας στην «σκληρή γραμμή» μετά και τη συγκέντρωση σ...

Δημοσκόπηση MRB: Ενισχυμένη η Νέα Δημοκρατία, παλεύουν για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Θετικά αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα στην Τουρκία. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...