Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Τι απάντησε ο Μητσοτάκης στον Βελόπουλο για τους «πατριώτες της φακής»

Παρασκήνιο

Μία στιχομυθία εκτός διαδικασίας είχαν στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης ξεχωριστά, ο κ. Μητσοτάκης τα κάλεσε να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο έτσι ώστε να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των σχέσεων των Ελλήνων της διασποράς με την Πατρίδα. Στο σημείο εκείνο απευθύνθηκε στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης εγκαλώντας τον κ. Βελόπουλο. «Για εσάς τώρα, τι να πω, τι να σχολιάσω, δεν έχω κάτι να πω, την ίδια ρύθμιση την είχατε ψηφίσει πέρσι. Την ίδια...».

«Ακούσατε τι έχω πει;» ανταποκρίθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, με τον κ. Μητσοτάκη να συνεχίζει λέγοντας πως «τώρα ψηφίζετε "παρών" μάλλον έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα των εκλογών και το 0,7% που λάβατε από τους Έλληνες του εξωτερικού κι αλλάξατε τη στάση σας», είπε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας «αρκετά με την υποκρισία σας, νισάφι πια, αρκετά πια με τους πατριώτες της φακής», είπε χειροκροτούμενος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη – ΣΥΡΙΖΑ για τη Βόρεια Μακεδονία: «Εμείς δεν είμαστε ρεμπεσκέδες»

Καυστική κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αφορμή την πρόκληση της Βόρειας Μακεδονί...

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Φόρτωση άρθρων...