Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Βουλή: Το «αντίο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μαριέττα Γιαννάκου

Στη Μαριέττα Γιαννάκου αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Βουλή, στην αρχή της ομιλίας του για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

«Θέλω να ξεκινήσω τιμώντας τη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου που θα μας συνοδεύει όλους. Είναι η πρώτη συνεδρίαση μετά την απώλεια μιας μεγάλης Ελληνίδας, μιας σπουδαίας γυναίκας, μια μαχήτριας της παράταξης, μιας καλής φίλης, μίας πραγματικής αγωνίστριας της ζωής», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Κανείς δεν θα λησμονήσει τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες της και στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, τους αγώνες της για την Παιδεία, κατά των ναρκωτικών, για τα δικαιώματα των γυναικών. Την αποχαιρετούμε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Φόρτωση άρθρων...