Τρίτη
16 Απριλίου 2024

To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσσαλονίκη (Photos)

Μπαράζ επαφών και συναντήσεων είχε στη Θεσσαλονίκη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης. Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει σε νομούς όλης της χώρας, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη.
 


Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας  συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, την επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.
 

To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσαλονίκη

Κεντρικά θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν οι μεγάλες επενδύσεις που έχουν ξεκινήσει στον νομό, οι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται καθώς και τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης με την αγαστή συνεργασία των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κυβέρνησης, τα οποία θα βελτιώσουν τις υποδομές και θα συμβάλουν στην ανάδειξη της πόλης. 

To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσαλονίκη

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν στα έργα βελτίωσης του 6ου Προβλήτα, την επέκταση της λιμενικής υποδομής, τη διασύνδεση του Λιμένα Θεσσαλονίκης με την ΠΑΘΕ, την Εγνατία Οδό και το σιδηρόδρομο, στην Υπερυψωμένη Λεωφόρο Ταχείας Κυκλοφορίας Thessaloniki Flyover, την ανάπλαση της ΔΕΘ, το ογκολογικό νοσοκομείο, το Επιχειρηματικό Πάρκο Καλοχωρίου, τα έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να παραδοθεί εντός του 2023 και την ενίσχυση του στόλου του ΟΑΣΘ, η οποία είναι κρίσιμη για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
 


To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσαλονίκη

Ακολούθησαν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλη Γεωργιάδη, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Φινοκαλιώτη και τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκο Παπαϊωάννου, συζητώντας για τα περιστατικά βίας που έχουν σημειωθεί της τελευταίες ημέρες, με τον Παύλο Μαρινάκη να καταδικάζει ακόμα μια φορά τις απειλές προς το πρόσωπο του Πρύτανη.
 
Κατόπιν ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με Δημάρχους του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή, το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και το Δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.
 


To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσαλονίκη

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του νομού Θεσσαλονίκης παρουσία του προέδρου της Τάσου Σπηλιόπουλου, του Διευθυντή Θεόδωρου Καλλίτση, των βουλευτών Α’ Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, Έλενας Ράπτη και Δημήτρη Κούβελα, των βουλευτών Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρου Καράογλου, Σάββα Αναστασιάδη και Δημήτρη Βαρτζόπουλου, του προέδρου ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης και προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Θοδωρή Μητράκα, του προέδρου ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμά Βράνου, του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σαρηγιαννίδου, του αν. Γραμματέα Οργανωτικού Οργανώσεων Β. Ελλάδος ΝΔ Κωνσταντίνου Φωτίου, του επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Δημήτρη Προύσα και του επικεφαλής της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Γιάννη Πάιδα. Η παρουσία του Γραμματέα στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με την συνεδρίαση του Συντονιστικού Γραφείου Θεσσαλονίκης ΟΝΝΕΔ παρουσία του Υπευθύνου Οργανώσεων Θεσσαλονίκης Χρυσόστομου Τσατσούλη.
 


To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσαλονίκη

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι για μια ακόμα φορά στη Θεσσαλονίκη, στην «καρδιά» της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι το μέρος από όπου ήθελα να ξεκινήσω τις επισκέψεις μου ανά την Ελλάδα, άλλωστε την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας αλλά, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό το χρονικό διάστημα, τόσο πιο ξεκάθαρη γίνεται η αλήθεια.

Και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στήριξε όσο καμία άλλη τη χώρα, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στήριξε όσο καμία άλλη αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, όπως είχε υποχρέωση να κάνει, με συγκεκριμένες προσλήψεις προσωπικού στον τομέα της Παιδείας, τον τομέα της Υγείας και ταυτόχρονα κράτησε όρθια και την οικονομία, που δέχθηκε μεγάλα πλήγματα λόγω της πανδημίας, με συνεχείς μειώσεις φόρων και εισφορών – τις πρώτες εδώ και δεκαετίες- και έκτακτα στοχευμένα μέτρα στήριξης.

Το κλειδί για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και τη στήριξη των πολιτών είναι η σύμπραξη και του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των ανθρώπων. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, που οι άνθρωποι της, οι υγειονομικοί της, οι άνθρωποι που δουλεύουν σε κρατικές δομές, τα Σώματα Ασφαλείας, η Αστυνομία, αποτέλεσαν παράδειγμα προς όλη την Ελλάδα.

Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας και να τους υποσχεθώ ότι με αυτές τις επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα πυκνώσουν ακόμα περισσότερο σε κάθε γειτονιά της Αττικής, της περιφέρειας, της Θεσσαλονίκης, όλοι μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης ημέρας. Αυτή είναι και η βασική επιθυμία του Πρωθυπουργού και προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Να είμαστε για όλους και μαζί με όλους για την επόμενη μέρα της χώρας».

To μπαράζ συναντήσεων του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσαλονίκη

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθάκης και Φίλης μεταξύ των υποψηφίων Ευρωβουλευτών με τη Νέα Αριστερά - Όλα τα ονόματα

Σε ρυθμούς ευρωεκλογών κινείται η Νέα Αριστερά με το ψηφοδέλτιό της να βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Νέα Αριστερά ανακοινώνει 18 νέες υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές που εγκ...

Όλα του… rebranding δύσκολα για τον Τσίπρα

Όλα ξεκίνησαν από έναν παρατηρητικό συνεπιβάτη του Αλέξη Τσίπρα σε πτήση της Aegean από το Στρασβούργο προς την Αθήνα. Ο πρώην πρωθυπουργός, άλλωστε, έχοντας χάσει το προνόμιο του ...

Μητσοτάκης: Στο Μαράθι στα Χανιά για ανοιξιάτικο μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του (Photos)

Μίνι απόδραση στα Χανιά και στο Μαράθι, πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Το πρωθυπουργικ...

Φόρτωση άρθρων...