Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Το Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης «Φώφη Γεννηματά» θα εγκαινιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Ρόδο, τη Σύμη και τη Χάλκη πρόκειται να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, για την έναρξη του προγράμματος GReco-island.

Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Οκτωβρίου, όμως αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη Σύμη, το πρωί του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, θα εγκαινιάσει το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο με το όνομα της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού. Επίσης, κατά την παραμονή του στη Σύμη ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και το μοναστήρι του Πανορμίτη.

Το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φθάσει στη Ρόδο, όπου θα έχει συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, θα κάνει ανακοινώσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Χάλκη για την έναρξη του προγράμματος GReco-island.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στον σταθμό μετρό «Grecia» στη Χιλή με τα αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Χιλή, πραγματοποίησε στον σταθμό του μετρό «Grecia» στο Σαντιάγο τα αποκαλυπτήρια α...

Φόρτωση άρθρων...