Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Το ρεπορτάζ της... οργής και ο κλειδοκράτορας του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα... περίεργο δημοσίευμα «ψάχνουν» διάφοροι στην Κουμουνδούρου.

Ο λόγος για ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε με ψευδώνυμο σε δημοφιλή ιστοσελίδα άκρως επιδραστική και που παρουσίαζε τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει «δώσει τα κλειδιά» της Κουμουνδούρου στον Νίκο Παππά. Μάλιστα, κατά το ίδιο δημοσίευμα, κάποιοι «νεοπροεδρικοί» στην Κουμουνδούρου εφέροντο δυσαρεστημένοι για τα πρόσωπα που στελεχώνουν την επιτροπή Θέσεων και Απόφασης του Συνεδρίου, αλλά και την ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου).

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι «νεοπροεδρικοί» και αν όντως είναι ενοχλημένοι με τις αποφάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ –αν και όντως προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι όσοι παρουσιάζουν ως «πακέτο» στην εσωκομματική ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά με τον Παύλο Πολάκη, κάνουν λάθος.

Σε κάθε περίπτωση, το κατά πόσον είναι πολλοί ή... περισσότεροι οι πολιτικοί φίλοι του Νίκου Παππά στα όργανα που θα καθορίσουν και την πορεία, αλλά και την έκβαση του Συνεδρίου του Φεβρουαρίου, δεν δείχνει μόνο την αρραγή «συμμαχία» Κασσελάκη-Παππά, αλλά και κάτι ακόμη: το ότι, ειδικά μετά την αποχώρηση των «6 συν 6» και της «Ομπρέλας», ο Νίκος Παππάς είναι κυρίαρχος στον κομματικό «μηχανισμό», αφού κρατούσε για χρόνια τα κλειδιά των «προεδρικών» από την εποχή της προεδρίας Τσίπρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...