Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Το σαρδάμ του Τσίπρα - Μίλησε για «Τουρκική μειονότητα» (Video)

Παρασκήνιο

Σε ένα λεκτικό ατόπημα υπέπεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην Πρωθυπουργός μίλησε για «τουρκική μειονότητα» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. 

Στην προσπάθειά του να μην απαντήσει στην ερώτηση που του τέθηκε για τη Ροδόπη, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία κατηγόρησε ότι «εκβιάζει την τουρκική μειονότητα».

Και αυτό τη στιγμή που του επισημάνθηκε πως κάθε δήλωσή του σχετικά με το θέμα τίθεται στο μικροσκόπιο όχι μόνο των ελληνικών αλλά και των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι θα ήταν θεσμικό λάθος και εθνικό ατόπημα να «καθαιρέσει» τους μουσουλμάνους υποψήφιους που εξελέγησαν με 20.000 ψήφους από τη μειονότητα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως αξιολόγησε και αξιολογεί τα όσα περιείχε ο φάκελος που του εστάλη από τον πρωθυπουργό, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν περιλαμβάνει στοιχεία συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα «καρφιά» Πολάκη κατά Τσίπρα και Ξανθού: Σας απάντησαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές

Στο στόχαστρο του βάζει για άλλη μια φορά τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο θέμα των εμβολίων,...

«Καρφιά» Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα τραγουδίστρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσε...

Φόρτωση άρθρων...