Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ειδικό Δικαστήριο - Τόμπρας: «Έχω δει τον Καλογρίτσα να εκβιάζεται»

Στο Ειδικό Δικαστήριο κατέθεσε ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών του 2016 με κατηγορούμενους τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα.

Ο οικονομολόγος είπε ότι είχε μεσολαβήσει στη συμφωνία της εταιρείας συμφερόντων Καλογρίτσα με την κατασκευαστική CCC της οικογένειας Χουρί για την εξασφάλιση της εγγυητικής επιστολής.

Ακόμα, ανέφερε ότι έχει δει με τα μάτια του να εκβιάζεται ο πρώτος και πως ο επιχειρηματίας είναι το θύμα σε αυτήν την υπόθεση. «Ο Παππάς και ο Χούρι είχαν μεταξύ τους μια αφανή εταιρεία διά του Καλογρίτσα», πρόσθεσε ο Κυριάκος Τόμπρας. 

Παρών στη δικαστική αίθουσα ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος μέσω του συνηγόρου του, Ανδρέα Λοβέρδου, δήλωσε ότι μέχρι τώρα είχε επιλέξει συνειδητά να σιωπήσει για την υπόθεση, παρότι οι υπεύθυνοι τον έχουν καταστρέψει οικονομικά και τον έχουν διασύρει με ανυπόστατες συκοφαντίες.

Ο Νίκος Παππάς, όπως έχει δηλώσει δεν θα δώσει το παρών στη δίκη. Οι συνήγοροί του δήλωσαν ότι «αρνείται την κατηγορία και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα αποδειχθεί η αλήθεια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το... rebranding του Τσίπρα δια χειρός Publicis (εικόνες)

Τα smartphones είναι μεγάλη διευκόλυνση, αλλά είναι και και ένα όπλο στα χέρια των αδιάκριτων. Οι επώνυμοι αυτού του πλανήτη δεν έχουν πια ησυχία, ούτε μέσα στο αεροπλάνο, στην πτή...

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει το rebranding: «Δέχομαι προτάσεις από εταιρείες, δεν έχω συνάψει ακόμη συνεργασία»

Στα περί πρόσληψης εταιρείας για να κάνει rebranding στο προφίλ του απαντά το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. Έπειτα από τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου δείχνει τ...

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Φόρτωση άρθρων...