Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Τσίπρας: «Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι»

Παρασκήνιο

Στην κατάσταση της υγείας του αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απεύθυνε ευχαριστίες για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση.

«Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι», αναφέρει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη», προσθέτει ο πρώην Πρωθυπουργός.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: «Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν. Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει η κόπωση και η απομόνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους. Να προσέχετε τον εαυτό σας, όσους αγαπάτε και όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας.

Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη».

Τσίπρας: «Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...