Κυριακή
28 Απριλίου 2024

O Μάξιμος, το γούρι του Μαξίμου: Νέα συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο (Photos)

Τον μικρό Μάξιμο υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Η γνωριμία τους ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Νέα Μάκρη, στο πλαίσιο των περιοδειών του.

Ο μικρός Μάξιμος ήταν εκεί, τον υποδέχθηκε, του προσέφερε ανθοδέσμη και έγινε -έκτοτε- το «γούρι» του πρωθυπουργού, ο οποίος δεσμεύτηκε στην ομιλία του ότι «μετά τη νέα νίκη μας στις Εκλογές, θα είναι η δική μου σειρά να υποδεχθώ τον Μάξιμο στο Μαξίμου».

Μεσολάβησαν και οι δεύτερες εκλογές, τον Ιούνιο. Ο Μάξιμος ήταν και πάλι εκεί: στο Περιστέρι, στην πρώτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγες ώρες αφότου είχε θυροκολληθεί το διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, του προσέφερε και πάλι λουλούδια.

O Μάξιμος το γούρι του Μαξίμου: Νέα συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο

«Γουρλής» εις διπλούν ο μικρός Μάξιμος, μαθητής δημοτικού, διάβηκε σήμερα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου τον υποδέχθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο Πίνατ, ο οποίος έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Ο Μάξιμος μαζί με την αδελφή του Αλεξία, δηλωμένη θαυμάστρια του Πίνατ, που φορούσε και σχετικό μπλουζάκι, ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Μεγάρου Μαξίμου και μίλησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σχολείο τους, τη γειτονιά τους, τα ενδιαφέροντά τους.

Ο Μάξιμος εντυπωσιάστηκε με τους πίνακες που κοσμούν το πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ είπε ότι θα δώσει και πάλι το «παρών» σε μία από τις προεκλογικές ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά εν όψει των Eυρωεκλογών.

O Μάξιμος το γούρι του Μαξίμου: Νέα συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο
O Μάξιμος το γούρι του Μαξίμου: Νέα συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο πρωθυπουργικό γραφείο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κωνσταντοπούλου: Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Δεν προσκαλούμε ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία να μας ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα...

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Φόρτωση άρθρων...