Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Τζάκρη: «Όλα τα ‘χε η Μαριωρή» - Κασσελάκης: «Όλο εκφράσεις είσαι τελευταία, πού τις βρίσκεις;»

Ο Κασσελάκης εκτέθηκε γιατί δεν γνωρίζει τις παροιμίες

Μία νέα ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη προκάλεσε την αντίδραση Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψή τους στην 30ή έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερωνόταν σε περίπτερο για τις καινοτόμες εφαρμογές τον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης με τον συνομιλητή του να μιλάει για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς». 

Τότε η Θεοδώρα Τζάκρη είπε «η λογική όλα τα ‘χε η Μαριωρή».

Στο άκουσμα της φράσης ο Στέφανος Κασσελάκης χαμογέλασε, γύρισε το βλέμμα του και κοίταξε τη Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας «αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Όλο εκφράσεις είσαι τελευταία», εννοώντας την ατάκα που είχε πρόσφατα η Θεοδώρα Τζάκρη όταν είπε «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’».

Για την ατάκα «όλα τα ‘χε η Μαριωρή» έσπευσε πρώτη η Ράνια Θρασκιά να πει «είναι μέσα από τον λαό» και στη συνέχεια οι υπόλοιποι να αναφέρουν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία. Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ».

Η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης υποστηρίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Μαΐου, το Πυροσ...

«Έκρηξη» Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταπέλτης ήταν ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, για τις τελευταίες δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ...

Φόρτωση άρθρων...