Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

Μιλώντας στο MEGA, ο Βασίλης Γραμμένος ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι γιατροί του διέγνωσαν ρινικό κάταγμα και κάκωση σε ώμο και χέρι. «Θεού θέλοντος, πάω καλύτερα από χθες. Είχα κάποιες ζαλάδες. Βρίσκομαι σπίτι μου, είμαι κλινήρης μετά από σύσταση των γιατρών», είπε αρχικά.

«Το θύμα ήμουν εγώ και από θύμα δεν μπορώ να γίνω θύτης. Αυτό προσπαθούν να κάνουν, να με μετατρέψουν σε θύτη. Δεν δέχτηκα μόνο γροθιά, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό. Κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου. Αυτό είναι το λιγότερο».

«Ουδέποτε τον έβρισα»

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Γραμμένος, αύριο, Παρασκευή, πρόκειται να καταθέσει παρουσία του δικηγόρου του στις δικαστικές Αρχές. 

«Δεν είπα απολύτως καμία λέξη. Μετά από τα χτυπήματα που μου κατάφερε, υποτίθεται ότι συνελήφθη. Τον πήγαν στη γωνία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι άρχισε να με βρίζει εντός και εκτός της αίθουσας. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα, ουδέποτε χειρονόμησα εναντίον του».

«Βγήκα από την αίθουσα να προστατευτώ. Με έβρισε εντός της αίθουσας χυδαιότατα και έκανε άσεμνες χειρονομίες και δεν απάντησα ποτέ», πρόσθεσε ο Βασίλης Γραμμένος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, μετά το βίαιο περιστατικό ο Κωνσταντίνος Φλώρος κυκλοφορούσε ελεύθερος εντός της Βουλής.

«Την ώρα που ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα της Βουλής, αυτός ήταν στην πόρτα της Ολομέλειας και έκανε άσεμνες χειρονομίες (στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης)», είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

«Εγώ γιατί να μην αμυνθώ; Δεν ξέρω να αμύνομαι; Γιατί να ανταποδώσω το χτύπημα; Γιατί να το κάνω στη Βουλή; Μπήκα στη Βουλή για να εκπροσωπήσω τους Έλληνες πολίτες, όχι για να την κάνω ρινγκ», κατέληξε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...