Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βίτσας για Κασσελάκη: «Και ένα 7χρονο παιδί τα λέει αυτά – Η ρηχότητα είναι κι αυτή πολιτική άποψη»

Νέα σφοδρά «πυρά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για την επεισοδιακή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο εξαπέλυσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (14.11.23), ο Δημήτρης Βίτσας δήλωσε ότι στον λόγο του Στέφανου Κασσελάκη υπάρχει μια δεξιά αντίληψη, όπως και η αντίληψη ότι πολιτική είναι να μιλάς με χονδροειδή τρόπο. «Και ένα παιδί 7 χρονών τα λέει αυτά», είπε και πρόσθεσε πως «και η ρηχότητα πολιτική άποψη είναι».

«Αφού έχουμε φύγει κι έχουμε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που μας απασχολεί είναι πώς θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο και πώς θα το βάλουμε μπροστά», τόνισε ο κ. Βίτσας, εξηγώντας πως σε αυτή τη φάση μιλάει για έναν νέο πολιτικό φορέα.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος είπε ότι έχει μετακινηθεί και πως πλέον δεν ανήκει στην ριζοσπαστική Αριστερά. Σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις, όπως είπε, οι πολίτες τον κατατάσσουν στην κεντροδεξιά, είναι προβληματική η εκφώνηση του πολιτικού του λόγου του Στέφανου Κασσελάκη».

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Κασσελάκης, ο Βίτσας επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι είναι «στην περιοχή του γελοίου αυτά που είπε για την 5η φάλαγγα. Δεν ήταν στην Ελλάδα, δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, και έρχεται και λέει πράγματα που δεν ξέρει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα κάποιος του τα είπε».

Για όσους έφυγαν από την Κουμουνδούρου είπε ότι αυτό δείχνει θάρρος. «Δεν πάμε σε κάτι άγνωστο, πάμε στη συνάντηση των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς και τη διαμόρφωση ενός πολιτικού χώρου που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει με μια μικρή ομάδα με λειψές ως καθόλου οργανώσεις και μια αντίληψη περί κόμματος πολύ βολική και που ταιριάζει στον 19ο αιώνα. Αρχηγικά κόμματα χωρίς δομή αλλά μόνο με αρχηγό δεν υπάρχουν πια».

Σε ερώτηση αν κ. Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι μπορεί να κερδίζει τον Μητσοτάκη, αλλά και αν τον κερδίσει τι θα προσφέρει στη χώρα;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στον σταθμό μετρό «Grecia» στη Χιλή με τα αντίγραφα από ελληνικές αρχαιότητες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Χιλή, πραγματοποίησε στον σταθμό του μετρό «Grecia» στο Σαντιάγο τα αποκαλυπτήρια α...

Φόρτωση άρθρων...