Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Βίτσας: «Να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία είτε ο Κασσελάκης είναι στη Νέα Υόρκη, είτε με τους εσκιμώους»

Tην ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ο Δημήτρης Βίτσας και τόνισε ότι η απουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη δεν αποτελεί δικαιολογία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής τόνισε ότι η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεδριάσει άμεσα.

«Το κόμμα το δικό μου πρέπει να κάνει δύο βήματα: Το πρώτο να συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία είτε είναι ο κ. Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη, είτε είναι με τους εσκιμώους», ανέφερε ο Δημήτρης Βίτσας. Επίσης, ο πρώην υπουργός κάλεσε το κόμμα να ξεκινήσει έναν προσυνεδριακό διάλογο γρήγορα.

«Το δεύτερο είναι να ξεκινήσει ένας προσυνεδριακός διάλογος γρήγορα, ώστε να γίνει ένα συνέδριο γρήγορα. Αυτά τα πράγματα "θέλουμε χρόνο κτλ" πολιτικά είναι βλακείες, γιατί γίνεται πολιτική γραμματεία με τον πρόεδρο του κόμματος στη Νέα Υόρκη και δεν γίνεται συνέδριο μέσα σε δύο μήνες», πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Κασσελάκης κατηγορεί τον Μητσοτάκη γιατί δήλωσε ότι παραβιάστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασελάκης για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με αφορμή την προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδο...

Νέες αιχμές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Προφανώς δεν έχουμε υιοθετήσει το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ξανά ο Χρήστος Σπίρτζης. «Νομίζω ότι η δική μας παράταξη, γιατί όλοι εδώ πέρα έχουμε μια πορεία και μια ιστορία, έχει πολλά πλεονεκτήματα κ...

Φόρτωση άρθρων...