Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη διαμορφώνει μια αλαζονική στάση

Παρασκήνιο

«Αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη διαμορφώνει μια αλαζονική και έξω από τις συνήθεις συμπεριφορές της Αριστεράς, στάση», τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας.
Ο πρώην βουλευτής αντέστρεψε τα λεγόμενα του νέου προέδρου του κόμματος ότι «έχασαν και έφυγαν», επισημαίνοντας πως στην ουσία είναι ότι «και το λέω για τον κ. Κασσελάκη», όπως είπε, «κέρδισαν και έφυγαν».

«Από πού έφυγαν; Έφυγαν από τις λογικές του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, έφυγαν από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε και αναλύουμε τα προβλήματα», είπε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM».

«Κανένας δεν είπε ότι ο κ.Κασσελάκης δεν εκλέχτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα είναι τι έκανε από εκεί και πέρα. Δηλαδή οι βασικές του πρώτες κινήσεις ήταν να εξωθήσει μια σειρά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από τους ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργότατα στο να στηθεί και να μεγαλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ να τους πετάξει έξω από το ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «τώρα που το κατάφερε, που φύγαμε δηλαδή γιατί εγώ τουλάχιστον δεν άντεχα να είμαι σε ένα τέτοιο κόμμα, ας αναλάβει τις ευθύνες του» και συμπλήρωσε ότι «δεν μπορεί να είμαστε δικαιολογία για τις αποτυχίες το».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραμένει πιστή στον αγώνα

Μπορεί ο φόβος για την κατακραυγή και η εντεινόμενη δυσπιστία για την λειτουργία των θεσμών στην Ελλάδα να μην άφησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένα περιθώριο να επιτρέψει στην Άννα ...

Φόρτωση άρθρων...