Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βουλή: «Πηγαδάκι» βουλευτών με Σαμαρά στο εντευκτήριο (Photos)

Παρασκήνιο

«Πηγαδάκι» στο εντευκτήριο της Βουλής δημιουργήθηκε μόλις εμφανίστηκε ο Πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Επίσης, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό κάθισαν ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής του Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Μάξιμος Σενετάκης, οι βουλευτές Δημήτρης Μαρκόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Φώντας Μπαραλιάκος, Στέλιος Πέτσας, Βασίλης Υψηλάντης, Ασημίνα Σκόνδρα και Μαρία Αντωνίου.

Πληροφορίες αναφέρουν το κεντρικό μενού της συζήτησης είχε τα εθνικά θέματα, με έμφαση στη Θράκη, το Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως και όλοι οι βουλευτές, βρισκόταν στο Κοινοβούλιο από το πρωί για τη συζήτηση και την ψηφοφορία των προτάσεων σύστασης Προανακριτικής για τα Τέμπη.

Βουλή: «Πηγαδάκι» βουλευτών με Σαμαρά στο εντευκτήριο
Βουλή: «Πηγαδάκι» βουλευτών με Σαμαρά στο εντευκτήριο
Βουλή: «Πηγαδάκι» βουλευτών με Σαμαρά στο εντευκτήριο
Βουλή: «Πηγαδάκι» βουλευτών με Σαμαρά στο εντευκτήριο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...