Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Χαμόγελα Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη και υπουργούς στην εκδήλωση του ΤΕΕ (Εικόνες)

Τα χαμόγελα και τα πηγαδάκια των πολιτικών δεν έλειψαν από την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ και κάθισε σε τραπέζι με υπουργούς της Κυβέρνησης, ενώ είχε τετ α τετ και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικός μηχανικός, έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τον χώρο, οπότε ήταν χαλαρός και ένιωθε άνετα στην εκδήλωση και με τους προσκεκλημένους.

Ίσως είναι και η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τον συλλαμβάνει χαμογελαστό δίπλα στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Περιβάλλοντος Θόδωρο Σκυλακάκη και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε θερμή χειραψία μαζί τους όπως και με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Νίκο Δένδια.

Χαμόγελα Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη και υπουργούς στην εκδήλωση του ΤΕΕ
Χαμόγελα Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη και υπουργούς στην εκδήλωση του ΤΕΕ
Χαμόγελα Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη και υπουργούς στην εκδήλωση του ΤΕΕ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου: Γιατί θέλω να εκλεγώ ευρωβουλευτής της ΝΔ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε αρχικά πως έχει τη στήριξη του άνδρα της και ότι αποφάσισαν από κοιν...

Φόρτωση άρθρων...