Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Χανιά - Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη (Εικόνες)

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη «Θάνατος επί σκηνής» παραβρέθηκε η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, το πρωί του Σαββάτου, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Ενετικό Λιμάνι.

Στην παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, η κα Μητσοτάκη εμφανίστηκε χαλαρή, ευδιάθετη και χαμογελαστή, παρακολούθησε τη συζήτηση και στη συνέχεια συνομίλησε με τον συγγραφέα και με τους παρευρισκόμενους. Μαζί της ήταν και η Κρητικιά επιχειρηματίας Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

Από την πλευρά του, ο συγγραφέας Χρήστος Μαρκογιαννάκης για να την ευχαριστήσει για την παρουσία της, της προσέφερε το νέο του βιβλίο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...