Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Χάρης Βαφειάς: Βλέπαμε το σπίτι του Κασσελάκη και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης (βίντεο)

Στο πώς πέρασε η βίλα-πατρικό του Στέφανου Κασσελάκη στα χέρια του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς.

Ο Χάρης Βαφειάς, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την εκπομπή «Dragon's Den», μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», με αφορμή την έναρξη του δεύτερου κύκλου για το ριάλιτι επενδύσεων, και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη.

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του Dragon’s Den» στον ΑΝΤ1, ο Χάρης Βαφειάς βρέθηκε το πρωινό της Πέμπτης καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Χάρης Βαφειάς είπε πως «αυτό το σπίτι το είχε φτιάξει ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη, που, όταν εγώ ήμουν παιδάκι, το βλέπαμε και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης. Ήταν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα, αλλά δεν ξέραμε τότε ποιος ήταν ο Κασσελάκης».

«Λέγαμε "ποιος είναι αυτός;", μας έλεγαν "ο Κασσελάκης" και εμείς δεν τον ξέραμε. Άλλαξε δυο χέρια το σπίτι και πριν μερικά χρόνια το πήρα εγώ για επένδυση, όχι για κάτι άλλο» είπε ο επιχειρηματίας.

«Όταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε να πουλάει χρώματα ναυτιλιακά, νομίζω πως ήμασταν οι πρώτοι πελάτες του. Τον γιο όμως δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ, γιατί ήταν τότε παιδάκι» ανέφερε ο Χάρης Βαφειάς στην εκπομπή του Alpha.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Κασσελάκης κατηγορεί τον Μητσοτάκη γιατί δήλωσε ότι παραβιάστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασελάκης για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με αφορμή την προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδο...

Γιατί ο Ράμα φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και γιατί οι εθνικιστές Σκοπιανοί που κέρδισαν τις Εκλογές θα προσγειωθούν ανώμαλα...

Η έλευση του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα για να μιλήσει σε ομοεθνείς του, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, αποτελεί μια πολύ θετική... πρόκληση! ...

Φόρτωση άρθρων...