Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Χατζηδάκης για παρακολουθήσεις: Εκτεθειμένοι είναι όλοι αυτοί οι «Κλουζώ» – Ο πρωθυπουργός δεν έχει ανάμειξη

Παρασκήνιο

«Προφανώς είναι ένα λάθος το οποίο ζημιώνει την κυβέρνηση, όλη αυτή η ιστορία των παρακολουθήσεων», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης στην εκπομπή «Επτά» του ERTNEWS.

«Έχω πει ότι προφανώς κανένας δεν ενοχλείται πιο πολύ, από ότι ενοχλούμαι εγώ σε αυτό το επίπεδο, διότι είναι πολύ άσχημο να ξέρεις ότι κάποιος παρακολουθεί κάθε φράση σου, κάθε επικοινωνία σου», συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι παρακολουθούνταν ο ίδιος.

«Πίσω από αυτή την ιστορία, κατά τη δική μου γνώμη, είναι κάποιοι όπως τους χαρακτήρισα πράκτορες 000 της συμφοράς, κάποιοι «Κλουζώ», οι οποίοι εξάντλησαν το κατασκοπευτικό τους δαιμόνιο πάνω μου, για να αποδείξουν τίποτα, ένα μηδέν ολοστρόγγυλο. Εγώ μιλάω με διάφορους συνεργάτες μου, φίλους μου κλπ. Όπως αποδεικνύεται από όσους διάβασαν τους διαλόγους, λέω να κάνουμε κάτι σοβαρό, κάτι δίκαιο, κάτι αντικειμενικό, κάτι ωφέλιμο για τη χώρα. Δεν προκύπτει κάτι άλλο. Εκτεθειμένοι είναι οι ίδιοι, αυτοί οι «Κλουζώ», οι οποίοι έκαναν όλες αυτές τις ιστορίες».

Ο κ. Χατζηδάκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όλα αυτά τα οποία έγιναν, ήταν αποτελέσματα δραστηριοτήτων εναντίον του πρωθυπουργού».

Αναφορικά με παρακολούθησή του, είπε ότι «δεν έχει νόημα να αρχίσουμε να σεναριολογούμε δημοσίως. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία ανάμειξη. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη από το καλοκαίρι, από την ιστορία Ανδρουλάκη κι αμέσως έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού γραμματέα του και του διοικητή της ΕΥΠ».

«Από τη μια πλευρά έρχεται η αντιπολίτευση, η οποία ζητάει από μένα να πω ότι ο πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος, ό, τι θα σημαίνει αυτό. Από εκεί και πέρα για την αντιπολίτευση, ιδιαίτερα την αξιωματική, ήταν προφανές ότι την ενδιέφερε να πέσει η κυβέρνηση. Εγώ από την άλλη πλευρά λέω ότι «ναι, κύριοι», ήταν ένα λάθος. Δεν εμπλέκεται το πρωθυπουργός. Είναι διάφορα βρωμερά κυκλώματα τα οποία κάνανε ότι έκαναν και στο τέλος έδωσαν και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων τους – αυτών των αθέμιτων και προφανώς απολύτως καταδικαστέων – τα δώσανε και σε κάποια μέσα που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, για να κάνουν βεβαίως το παιχνίδι τους. Αυτό ανέμενα ότι θα κάνανε κιόλας», δήλωσε επιπλέον ο υπουργός Εργασίας.

Κληθείς να απαντήσει γιατί δεν προχώρησε σε μήνυση αφού πληροφορήθηκε ότι παρακολουθούνταν, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «Για τον πάρα πολύ απλό λόγο ότι διερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Τι θα προσέθετε μια δική μου προσφυγή σε ένα θέμα που είναι ανοιχτό και διερευνάται; Θα πήγαινα να χτυπήσω ανοιχτές πόρτες. Δεν έχει κανένα νόημα».

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Πέτρος Παππάς «αδειάζει» τον Φαραντούρη: Οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν και πέφτουν από τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού

«Αδειάζει» τον Νίκο Φαραντούρη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώτου ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία ...

Σήμερα η πιο μεγάλη ώρα για τον πρωθυπουργό, γιατί ερωτοτροπούν με την γελοιότητα τα σενάρια διπλών εκλογών και πως έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Φάμελλο ο Κασσελάκης   

Η σημερινή παρέμβαση του πρωθυπουργού αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να πει τα πράγματα με το όνομα τους και να στείλει σαφ...

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Φόρτωση άρθρων...