Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ύποπτος εκλογικής νοθείας ο γερουσιαστής που είναι υπέρμαχος της πώλησης F16 στην Τουρκία

Εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για πιθανή εμπλοκή του στην προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να ακυρώσει τις εκλογικές νίκες του Μπάιντεν σε διάφορες Πολιτείες, όπως η Τζόρτζια, έχει ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής και υπέρμαχος της πώλησης F16 στην Τουρκία Λίντσεϊ Γκράχαμ.

Ο Γκράχαμ, εκ των στενών συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ, κλητεύθηκε μαζί με τον δικηγόρο Ρούντι Τζουλιάνι στο πλαίσιο πιθανής εγκληματικής παρέμβασης στις εκλογές του 2020 από τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η κλήτευση που εκδόθηκε στον Γκράχαμ ανέφερε ότι έκανε τουλάχιστον δύο τηλεφωνήματα στον Ράφενσπεργκερ, ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος στην πολιτεία της Τζόρτζια.

Οι κλητεύσεις κατατέθηκαν χθες και υπογράφτηκαν από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κομητείας Φούλτον, Ρόμπερτ Μακμπέρνεϊ που εποπτεύει το ειδικό σώμα των ενόρκων.

Στα τηλεφωνήματα ο Γκράχαμ ρώτησε τον Ράφενσπεργκερ εάν υπήρχε τρόπος να πετάξει ταχυδρομικά ψηφοδέλτια, τα οποία ευνοούσαν τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ο οποίος κέρδισε τελικά την εκλογική μάχη στην Πολιτεία με διαφορά μόλις 12.000 ψήφων.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα «μαζεύει» κατόπιν εορτής ο Νίκος Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση για την πρόταση δυσπιστίας

Προσπάθεια να μαζέψει τις χθεσινές του δηλώσεις περί προσυνεννόησης μεταξύ των κομμάτων, πριν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, έκανε σήμερα ο βουλε...

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...