Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Αγωνία για τους Έλληνες στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή (Video)

Πλανήτης

Αγωνία υπάρχει για τους Έλληνες που ζουν στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Η πρόεδρος του ελληνικού πολιτιστικού συλλόγου και του λυκείου Ελλήνων στο Κίεβο, Αλεξάνδρα Σεϊτάν, μίλησε στο MEGA.

«Βγήκα να αγοράσω λίγο κρέας και περπάτησα στο δρόμο. Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Τα προϊόντα σιγά – σιγά μειώνονται, αλλά είπαν ότι θα φέρουν το μεσημέρι ψωμί. Οι άνθρωποι συζητούν για τους βομβαρδισμούς στα στρατιωτικά αεροδρόμια. Εγώ μένω στο Κίεβο, δεν ακούγονται εκρήξεις εδώ», ανέφερε η Αλεξάνδρα Σεϊτάν.

«Δε βλέπω πολλά αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους, ο κόσμος αγόραζε φαγητό, κρέας, γάλα, λαχανικά. Τρέχουν να αγοράσουν», πρόσθεσε η πρόεδρος του ελληνικού πολιτιστικού συλλόγου.

«Ο γιος μου εχτές ξεκίνησε για την Ελλάδα, έχει μωρό και η γυναίκα του είναι έγκυος. Πήρε δύο εβδομάδες άδεια και βγήκε από τα σύνορα της Ουκρανίας. Τώρα εδώ τι θα γίνει δεν ξέρω. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι γεμάτοι αυτοκίνητα. Τα μέσα ενημέρωσης λένε να μην υπάρχει πανικός. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για νεκρούς», κατέληξε η Αλεξάνδρα Σεϊτάν.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρόμπερτ Φίτσο: Επιτυχημένη η επέμβαση στην κοιλιακή χώρα - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς στην πόλη Χάντλοβα της κεντρικής Σλοβακίας, τη στιγμή που συν...

Φόρτωση άρθρων...