Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Πάφο: Αφού βίασε και στραγγάλισε τη σύντροφό του, την πέταξε στον γκρεμό

Πλανήτης

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 28χρονης στην Κύπρο, η οποία παρότι στην αρχή θεωρήθηκε ότι έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε, μετά τα αποτελέσματα της νεκροτομής η υπόθεσή της ερευνάται ως προμελετημένο έγκλημα.

Ήταν 8 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν η αστυνομία της Πάφου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από 30χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν με τη φίλη του στην Πέτρα Ρωμιού, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, απέκλεισε την περιοχή και ανέσυρε τη σορό της 28χρονης με καταγωγή από την Ουκρανία.

Στο σημείο παρέμεινε και ο σύντροφός της, ο οποίος υπεβλήθη σε αλκοτέστ και εξετάσεις για ναρκωτικά, τα οποία βγήκαν θετικά.

Τη βίασε, τη στραγγάλισε και την πέταξε στον γκρεμό

Χθες, Κυριακή, διενεργήθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, η οποία έφερε στην επιφάνεια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το ant1live.com, εκτός από τα σημάδια που προκλήθηκαν από την πτώση, εντοπίστηκαν κακώσεις στον λαιμό και στα χέρια του θύματος, που προήλθαν πιθανώς από στραγγαλισμό. Την υποψία αυτή ενισχύει το κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού.

«Εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις, οι οποίες δημιουργούν υποψία για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος», ανέφερε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Politico: Συναγερμός στην Europol – Εξαφανίστηκαν φάκελοι με απόρρητα στοιχεία υψηλόβαθμων αξιωματούχων

Συναγερμός έχει σημάνει στη Europol έπειτα από την αποκάλυψη της απώλειας απόρρητων φακέλων, με προσωπικά δεδομένα κορυφαίων στελεχών της υπηρεσίας, από την έδρα της στη Χάγη στην ...

Φόρτωση άρθρων...