Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Ανταρσία Βάγκνερ: «Ηρεμία» στο Ροστόφ μετά την αποχώρηση του Πριγκόζιν, λέει το πρακτορείο RIA

Πλανήτης

Ηρεμία επικρατούσε σήμερα στο αρχηγείο της διοίκησης της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας στην Ροστόφ και η κυκλοφορία είχε επανέλθει στους δρόμους της, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, μετά την αποχώρηση του επικεφαλής της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν και των μισθοφόρων του από την πόλη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από το πρακτορείο στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, το οποίο όπως αναφέρεται ελήφθη στην πόλη, φαίνεται ένας άνδρας να σκουπίζει σε έναν δρόμο και αυτοκίνητα να κυκλοφορούν σε άλλον.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει την είδηση αυτή από ανεξάρτητη πηγή.

Αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ, ο Πριγκόζιν, ο επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ εθεάθη να εγκαταλείπει το γενικό αρχηγείο του ρωσικού στρατού στην Ροστόφ, μετά τον τερματισμό της ανταρσίας της Βάγκνερ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί έπειτα από πτώση λεωφορείου σε ποταμό στην Αγία Πετρούπολη

Τουλάχιστον επτά είναι οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου στον ποταμό Μόικα της Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το δυστύχημα σημει...

Σαν σήμερα - 12 Μαΐου

Γεγονότα 1551: Ιδρύεται το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Αμερικής, το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Αγίου Μάρκου στην Λίμα του Περού 1743: Η Μαρία Τερέζα της Αυστρίας στέφεται βασίλι...

Φόρτωση άρθρων...