Κυριακή
28 Απριλίου 2024

«Καπνός» έγιναν Ρώσοι πολιτικοί και ολιγάρχες υπό τον φόβο εισβολής της Βάγκνερ -Το έσκασαν με ιδιωτικά τζετ

Πολιτικοί και ολιγάρχες έσπευσαν να φύγουν από τη Μόσχα με ιδιωτικά αεροπλάνα,
σύμφωνα με τον ιστότοπο Vazhniye Istorii (Σημαντικές Ιστορίες).

Συγκεκριμένα, προτού επέλθει η συμφωνία με τον Πριγκόζιν, το αεροσκάφος τύπου Bombardier BD-700 του στενού συνεργάτη του Πούτιν, Αρκάντι Ρότενμπεργκ, φέρεται να απογειώθηκε από τη Μόσχα στις 11:30 τοπική ώρα και να προσγειώθηκε στο Μπακού, ανέφερε το κανάλι Telegram.

Επιπλέον, ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντένις Μαντούροφ φέρεται να αναχώρησε από τη Μόσχα και το αεροπλάνο του να προσγειώθηκε στην Τουρκία. Επιπλέον, το τζετ του ολιγάρχη Βλαντίμιρ Ποτάνιν αναμένεται επίσης να αναχωρήσει από τη Μόσχα, αναφέρει ο ιστότοπος.

news

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο στενός συνεργάτης του, Αρκάντι Ρότενμπεργκ

news

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο ολιγάρχης Βλαντίμιρ Ποτάνιν

news

Ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντένις Μαντούροφ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Εκτός Μόσχας το προεδρικό αεροσκάφος -Διαψεύδει ο Πεσκόφ
Παράλληλα, ο ιστότοπος Vaznie Istorii επικαλούμενος το Flightradar, έγραψε ότι το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν απογειώθηκε από τη Μόσχα με κατεύθυνση την Αγία Πετρούπολη και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. «Ο προορισμός της πτήσης δεν έχει διευκρινιστεί, εξαφανίστηκε από το σύστημα εντοπισμού κοντά στην περιοχή Τβερ. Μια από τις κατοικίες του Πούτιν βρίσκεται στην περιοχή του Τβερ», έγραφε ο ιστότοπος.

Το κανάλι VChK-OGPU στο Telegram επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι αναμεταδότες της προεδρικής ειδικής πτητικής μονάδας Rossiya TU-214PU (ειδικό αεροσκάφος επιτρέπει τη διοίκηση σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου) που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Βνούκοβο με κατεύθυνση προς την Αγία Πετρούπολη, απενεργοποιήθηκαν κοντά στην περιοχή Τβερ.

Από την πλευρά του, το RIA Novosti μετέδωσε ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, διέψευσε για φυγή του Πούτιν από την Μόσχα και δήλωσε ότι εργάζεται στο Κρεμλίνο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χούθι: Εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν την Παρασκευή επίθεση με πυραύλους εναντίον δύο πετρελαιοφόρων δεξαμενόπλοιων στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το διοικητήριο των αμερικανικών...

Μπάιντεν: Παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία – Η εξομολόγηση του Αμερικανού προέδρου

Για τις σκοτεινές στιγμές που έζησε το 1974 μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου του και της κόρης του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μίλησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν σε συνέ...

Φόρτωση άρθρων...