Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα της Κριμαίας – Νέα Ουκρανική προσπάθεια επίθεσης με drone

Πλανήτης

Η κίνηση των οχημάτων στη Γέφυρα της Κριμαίας αποκαταστάθηκε, όπως αναφέρεται στο επίσημο κανάλι επικοινωνίας Telegram, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της διακοπή της κίνησης των οχημάτων.

Εκρήξεις που έγιναν στη Γέφυρα της Κριμαίας τη Δευτέρα, είχαν ως συνέπεια το θάνατο δύο αμάχων, ενώ τμήμα του οδοστρώματος τέθηκε εκτός λειτουργίας. Η ίδια γέφυρα, είχε επιστρέψει στην κανονική λειτουργία της, μετά τις σοβαρές καταστροφές που είχε υποστεί, από μία έκρηξη βόμβας τον Οκτώβριο.

Η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί σήμερα με ένα drone στην Χερσόνησο της Κριμαίας, όπως δήλωσε ο διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης Σεργκέι Αξιόνοφ.

Ο ίδιος, είπε ότι η επίθεση είχε ως στόχο υποδομή στην περιοχή του Κρασνοβαρντίσκι, κοντά στο κέντρο της χερσονήσου, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Μέλη των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανές συνέπειες”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...