Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ο Πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται 10 ετών και είναι ίδιος με τον πατέρα του – Η αδημοσίευτη φωτογραφία για τα γενέθλιά του

Ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, ο πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται δέκα ετών σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου, και ως είθισται το παλάτι δημοσίευσε για τα γενέθλιά του μια φωτογραφία του.

Πλανήτης

Ο πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι χαμογελαστός και κοιτά με αυτοπεποίθηση τον φακό. Φορά ένα καρό πουκάμισο και ένα γαλαζοπράσινο παντελόνι και ποζάρει στα σκαλιά του Windsor για την αγαπημένη φωτογράφο των Βρετανών γαλαζοαίματων Millie Pilkington.

Η Millie Pilkington είχε φωτογραφήσει και τον πρίγκιπα Louis πριν από τα πέμπτα γενέθλιά του τον Απρίλιο. Επίσης, είχε φωτογραφήσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας να αγκαλιάζει τα τρία παιδιά του – τον πρίγκιπα Τζορτζ, την οκτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις – για να τιμήσει την Ημέρα του Πατέρα τον περασμένο μήνα.

Οι περισσότεροι βλέποντας τη φωτογραφία σχολιάζουν πως o Πρίγκιπας Τζορτζ είναι ίδιος με τον πατέρα του και δύσκολα μπορεί κανείς να διαφωνήσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Αναγκαίο» το χτύπημα, στη Ράφα λέει το Ισραήλ στις ΗΠΑ - Ξεκινά επιχείρηση εκκένωσης

Στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας ετοιμάζει να πραγματοποιήσει ο ισραηλινός στρατός. Η επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα είναι αναγκαία λόγω της απόρριψ...

Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να ξεκινήσουν να εξασκούνται στρατιώτες στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

Τη διεξαγωγή «στο άμεσο μέλλον» στρατιωτικών γυμνασίων, που θα περιλαμβάνουν εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων και στα οποία θα συμμετέχουν και στρατεύματα που σταθμεύουν...

Φόρτωση άρθρων...