Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Αποχώρησε από το Twitter ο οίκος μόδας Balenciaga

Πλανήτης

Στα χνάρια διασημοτήτων όπως η Σόντα Ράιμς και η Τζίτζι Χαντίντ βαδίζει ο Balenciaga. Ο οίκος μόδας αποχώρησε επίσημα από τo Twitter, μετά τις αλλαγές του Έλον Μασκ.

Τα νέα δεδομένα που ισχύουν για την πλατφόρμα μετά την εξαγορά της από τον Έλον Μασκ έχουν οδηγήσει πολλούς λογαριασμούς να ρίξουν «μαύρη πέτρα» πίσω τους και να διακόψουν τη λειτουργία τους.

Είπε «αντίο» με 950.000 followers ο οίκος Balenciaga

Ήδη πολλές μεγάλες εταιρείες, όπως οι General Motors και Dyson, έχουν αναστείλει τις διαφημιστικές τους καμπάνιες στο Twitter, ενώ άλλες έχουν κάνει γνωστές την απόφασή τους να αποχωρίσουν.

Αυτό αποφάσισε και για τον Balenciaga, ο διευθυντής περιεχομένου του brand, Demna Gvasalia. Το προφίλ του μετρά 950.000 ακόλουθους, ενώ η δύναμη που ασκεί στον χώρο της μόδας είναι αδιαμφισβήτητη.

Ορισμένες εταιρείες και χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι τα σχέδια του Μασκ για μαζικές απολύσεις και η εστίαση στην προώθηση της ελευθερίας του λόγου θα οδηγήσουν σε πιο χαλαρό έλεγχο περιεχομένου στον ιστότοπο, κάτι που θα μπορούσε να καταστήσει πιο δύσκολο για τους διαφημιστές να αποφύγουν τη σύνδεση με ρητορική μίσους και παραπληροφόρηση.

Στην πλατφόρμα, σύμφωνα με το bof, διεξάγονταν διαδικτυακές συζητήσεις για τον Balenciaga που ανήκει στον όμιλο Kering, καθώς ο Demna Gvasalia προκαλούσε ενδιαφέρον με τα σχέδιά του, όπως υπερμεγέθη αθλητικά ρούχα, γλυπτική ραπτική και διχαστικές δημιουργίες, όπως τα ακριβά υποδήματα Crocs.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φον ντερ Λάιεν: Πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπορική και οικονομική μας σχέση με την Κίνα

Την πεποίθηση ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι «πιο τολμηρή» απέναντι στην Κίνα, η οποία γίνεται «πιο καταπιεστική στο εσωτερικό και πιο δυναμική στο εξωτερικό», εξέφρασε σήμερα η πρόε...

Πάπας Φραγκίσκος: Παραμένει στο νοσοκομείο – Πιθανόν να λείπει από τη λειτουργία την Κυριακή των Βαΐων

Ο πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει να βρίσκεται στο καθολικό νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, στο οποίο εισήχθη χθες, Τετάρτη, το απόγευμα, ωστόσο πηγαίνει καλύτερα και «ξανάρχισε...

Φόρτωση άρθρων...