Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Αυστραλία: Ελληνοαυστραλός δολοφόνησε την γυναίκα του και τραυμάτισε σοβαρά και την κόρη του

Αιματηρό επεισόδιο συνέβη στην Αυστραλία, καθώς Ελληνοαυστραλός πυροβόλησε την γυναίκα και την κόρη του στην Αδελαΐδα το απόγευμα του Σαββάτου. 
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας, ο 51χρονος Βασίλης Βεργούλης δολοφόνησε την γυναίκα του Αλεξάνδρα πυροβολώντας την. Η κόρη του ζευγαριού Ντανιέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, έπειτα από τις σφαίρες που δέχθηκε.

Η Αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο, αφού ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι και βρήκε την Αλεξάνδρα νεκρή μπροστά από το σπίτι και την Ντανιέλα τραυματισμένη έξω από το γκαράζ. 

Οι Αρχές περικύκλωσαν το σπίτι, με τον Βεργούλη να αρνείται να παραδοθεί για περίπου τρεις ώρες.

Ο Ελληνοαυστραλός Τελικά παραδόθηκε στις αρχές περίπου στις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με την Daily Mail. Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Βασίλης Βεργούλης δεν υπέβαλε αίτηση για εγγύηση και θα παραστεί σήμερα στο δικαστήριο της Αδελαΐδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες τον επισκέφθηκαν για να του δώσουν τρόφιμα και φάρμακα. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

Ο Βασίλης Βεργούλης είναι φυσιοθεραπευτής άσκησης που έχει εργαστεί σε νοσοκομεία σε όλη την Αδελαΐδα. Η σύζυγός του ήταν εκτελεστική βοηθός για το UniSA Education Futures, στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας. 

Η Daniela, που ακούει στο παρατσούκλι Dana, αποφοίτησε μόλις πριν από τρεις μήνες από το ίδιο πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν η μητέρα της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάιντεν: Πιέσεις από 88 Δημοκρατικούς βουλευτές να εξετάσει την αναστολή στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ

Δεκάδες βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος του Τζο Μπάιντεν παρότρυναν χθες τον πρόεδρο των ΗΠΑ να εξετάσει το ενδεχόμενο αναστολής της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς το ...

Βραζιλία: Κατέρρευσαν γέφυρες και υπερχείλισαν ποτάμια από τις πλημμύρες – Τουλάχιστον 56 νεκροί

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 56 ανθρώπους ενώ τουλάχιστον άλλοι 67 αγνοούνται, σύμφωνα με το νεότερο απολ...

Ανατριχιαστική καταγγελία από γυναίκα υπουργό της Αυστραλίας: Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία σύμφωνα με την οποία η βουλευτής του Κουίνσλαντ, Μπρίτανι Λάουγκα και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, δέχθηκε σεξουαλι...

Φόρτωση άρθρων...