Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Ειδικός δείχνει το μυστικό για δείχνετε πάντα ωραίοι στις φωτογραφίες

Πλανήτης

Μια «προπονήτρια» κομψότητας αποκάλυψε τις συμβουλές πόζας που πρέπει να γνωρίζουν όλοι για να εξασφαλίσουν ότι θα δείχνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό στις φωτογραφίες.

Η Anna Bey, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Γενεύης, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube για να εξηγήσει πώς μπορεί ο καθένας να βελτιώσει τις φωτογραφίες του -με τις προτάσεις της να περιλαμβάνουν το «smizing», αλλά και το να μην πιέζετε ποτέ τα χέρια σας στο σώμα σας.

Η ειδικός διαθέτει πάνω από 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, όπου μοιράζεται βίντεο αυτοβοήθειας για να διεισδύσετε στην υψηλή κοινωνία, να έχετε καλή εθιμοτυπία σε σικ περιβάλλοντα και να ζείτε έναν «θηλυκό τρόπο ζωής».

Παρακάτω ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές της για όταν ποζάρετε για φωτογραφίες -από το να κρατάτε τα δάχτυλά σας έξω από τις τσέπες σας μέχρι το να γέρνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οργή στο Ισραήλ μετά την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από Ιρλανδία, Ισπανία, Νορβηγία - Ανακαλεί πρέσβεις

Την οργισμένη αντίδραση του Ισραήλ προκάλεσε η απόφαση της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και της Νορβηγίας να αναγνωρίσουν επίσημα την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος. O Ιρλανδός πρωθ...

Φόρτωση άρθρων...