Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Έκλεισαν το λογαριασμό του Κάνιε Γουέστ στο Twitter για υποκίνηση βίας

Πλανήτης

Η Twitter Inc ανέστειλε σήμερα και πάλι το λογαριασμό του Κάνιε Γουέστ, μόλις δύο μήνες αφού ο λογαριασμός του ράπερ είχε αποκατασταθεί, καθώς μηνύματά του παραβίασαν τους κανόνες αυτής της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανάρτηση της εικόνας ενός αγκυλωτού σταυρού που μπλέκεται με ένα άστρο του Δαυίδ.

Τον Οκτώβριο, ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ, ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα υπέρ της ελευθερίας του λόγου, είχε καλωσορίσει την επιστροφή του ράπερ στην πλατφόρμα, ο οποίος είναι τώρα γνωστός ως Γε.

Στο τελευταίο μήνυμά του στο Twitter χθες, Πέμπτη, το βράδυ, ο Μασκ έγραψε, «έκανα ό,τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί», ως απάντηση στην εικόνα που αναρτήθηκε από τον ράπερ, ο οποίος είναι όλο και περισσότερο απομονωμένος μετά τα πρόσφατα αντισημιτικά σχόλιά του και την εκδήλωση του θαυμασμού του για τον Χίτλερ.

Αργά χθες το Twitter διέγραψε επίσης ένα μήνυμα του Γε. Ο λογαριασμός του ανεστάλη μέσα σε διάστημα μιας ώρας, αφού ο Μασκ ανταποκρίθηκε σε ένα χρήστη του Twitter που έγραψε «Έλον κανόνισε τον Κάνιε Παρακαλώ».

Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Φόβοι για αναταράξεις στο παγκόσμιο εμπόριο μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη

Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key, στη Βαλτιμόρης, αποτελεί «μεγάλη καταστροφή» για την οικονομία, καθώς απειλεί με μεγάλη αναστάτωση τις μεταφορές αξίας ύψους 80 δισ. δολ...

Φόρτωση άρθρων...