Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Εκτέλεσαν σε ζωντανή μετάδοση Ινδό μαφιόζο που έγινε πολιτικός - Βίντεο που σοκάρει

Πλανήτης

Πρώην πολιτικός στην Ινδία, με βαρύ ποινικό «βιογραφικό», έπεσε νεκρός από πυροβολισμό τη στιγμή που μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο Ατίκ Αχμέντ είχε σε βάρος του δεκάδες κατηγορίες για απαγωγές, φόνους και εκβιασμούς τα τελευταία 20 χρόνια. Μόλις τον Μάρτιο δικαστήριο τον είχε καταδικάσει, μαζί με άλλους δύο άνδρες, σε ισόβια για απαγωγή.

Αργά το Σάββατο ενώ μεταφέρονταν στο νοσοκομείο μιλούσε μαζί τον αδελφό του σε δημοσιογράφους σχετικά με τον θάνατο του έφηβου γιου του, πριν από λίγες ημέρες, από αστυνομικά πυρά. Και οι δύο ήταν με χειροπέδες στα χέρια και με τη συνοδεία αστυνομικών.

Τον ρώτησαν αν θα πάει στην κηδεία και απάντησε: «Δεν μας πήραν, άρα δεν θα πάμε».
Τότε ένας άνδρας που ήταν στο σημείο δήθεν σαν δημοσιογράφος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον Αχμέντ σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Στη συνέχεια τρεις άνδρες παραδόθηκαν και συνελήφθησαν.

Ο Αχμέντ είχε υποστηρίξει ότι η ζωή του κινδύνευε από την αστυνομία.

Μετά τη δολοφονία, ο επικεφαλής του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές, όπου δολοφονήθηκε ο πολιτικός, απαγόρευσε τις μεγάλες συγκεντρώσεις ενώ ζήτησε έρευνα για τη δολοφονία.

Ο Βίκραμ Σίνγκ, πρώην γενικός διευθυντής της αστυνομίας στο Ούταρ Πραντές, δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο ότι ο θάνατος του Αχμέντ είναι απαράδεκτος. «Ο θάνατος στη φυλακή είναι άσχημος, η δολοφονία ακόμα χειρότερη».

 

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα νεκρός από τις σφαίρες του ίδιου δράστη έπεσε και ο αδελφός του, επίσης σιδηροδέσμιος και έγκλειστος στην ίδια φυλακή για παρόμοια εγκλήματα. Όπως γράφει το BBC, ακολούθησαν τρεις συλλήψεις το ίδιο βράδυ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Απριλίου

Γεγονότα 1686: Δημοσιεύεται ο πρώτος τόμος των αρχών του Ισαάκ Νεύτωνα 1788: Το Μέριλαντ γίνεται η έβδομη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών 1789: ...

Φόρτωση άρθρων...