Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ελβετία: Φωτιά στο αεροδρόμιο της Γενεύης (βίντεο)

Πλανήτης

Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Γενεύης στην Ελβετία διακόπηκαν μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μακριά από την περιμετρική περίφραξη.

Ένας εκπρόσωπος του δεύτερου πιο πολυσύχναστου αεροδρομίου της Ελβετίας δήλωσε στο AFP πως μαύρος καπνός φαινόταν να εκτοξεύεται στον ουρανό από την περιοχή.

Μάλιστα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο που δείχνει ένα αεροπλάνο να περνά δίπλα από τον μαύρο καπνό, καθώς προσγειώνεται.

«Υπάρχει ένα κτίριο - το νέο κέντρο υποδοχής αιτούντων άσυλο - το οποίο βρισκόταν υπό κατασκευή… έχει πάρει φωτιά. Είναι έξω από την περίμετρο του αεροδρομίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Ignace Jeannerat. «Δημιουργεί πολύ καπνό», πρόσθεσε, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο πίνακας αφίξεων του αεροδρομίου έδειχνε ότι οι εισερχόμενες πτήσεις από τη Λισαβόνα, τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη είχαν εκτραπεί, ενώ άλλες είχαν καθυστερήσει.

Η Γενεύη είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελβετίας μετά τη Ζυρίχη. Ο αεροδιάδρομος βρίσκεται δίπλα στα σύνορα με τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Κατηγορίες σε έξι ύποπτα μέλη του Ισλαμικού Κράτους για τρομοκρατικές επιθέσεις

Κατηγορίες απήγγειλε η Γερμανία σε έξι ξένους υπηκόους που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις για λογαριασμό του «Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Χορασάν», ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή ...

Τουρκία: Συνελήφθησαν εργαζόμενοι σε φιλοκουρδικά μέσα ενημέρωσης για τρομοκρατική δραστηριότητα

Οκτώ δημοσιογράφοι και τουλάχιστον εννέα Τούρκοι που εργάζονται σε φιλοκουρδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνελήφθησαν από τις Αρχές της Τουρκίας την Τρίτη, οι οποίοι κατηγορούνται ...

Γαλλία: Συνελήφθη 16χρονος για τον σχεδιασμό επίθεσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου προχώρησαν οι Αρχές της Γαλλίας. Ο 16χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε επίθεση στο Παρίσι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσ...

Φόρτωση άρθρων...