Φωτιά εκδηλώθηκε την Τρίτη σε λεωφορείο στο Κερτσέρ της Ελβετίας προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων πέντε, αναφέρουν οι τοπικές Αρχές.
Βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν ένα όχημα να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς. Ο ακριβής αριθμός των νεκρών είναι ακόμη άγνωστος, όπως και η σοβαρότητα των τραυματισμών.
Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με τα αίτια της φωτιάς, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο Keystone-SDA.
Βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα μόλις οι Αρχές αποκτήσουν σαφέστερη εικόνα για το περιστατικό.
Μαρτυρίες μιλούν για ένα άτομο που αυτοπυρπολήθηκε, αφού έριξε πάνω του εύφλεκτο υγρό, μέσα στο λεωφορείο. Μεταξύ των τραυματιών, ένα άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.
Η περιοχή όπου σημειώθηκε το περιστατικό έχει αποκλειστεί από τις Αρχές, ενώ η αστυνομία καλεί τους πολίτες να μην προσεγγίζουν το σημείο.
JUST IN: Man sets himself on fire on a bus in Kerzers, Switzerland, killing and injuring multiple people. - Blick/FOCUS pic.twitter.com/mC6Uihzo8A
— AZ Intel (@AZ_Intel_) March 10, 2026
Λευκός Οίκος: «Η τιμή της βενζίνης θα πέσει όταν επιτευχθούν πλήρως οι στόχοι του Τραμπ στο Ιράν»
Δυναμικό μπάσιμο Πούτιν για την κρίση στη Μέση Ανατολή – Τι ζήτησε από τον Ιρανό Πρόεδρο
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις