Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ελβετία: Βίντεο-σοκ από το σημείο που βρήκαν τους πέντε νεκρούς σκιέρ στις Άλπεις

Πλανήτης

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που δείχνουν το σημείο που βρέθηκαν οι σκιέρ που έχασαν τη ζωή τους στις ελβετικές Άλπεις, ενώ είχαν προσπαθήσει να φτιάξουν μια αυτοσχέδια σπηλιά από χιόνι για να επιβιώσουν.

Οι σκιέρ, πέντε από αυτούς μέλη της ίδιας οικογένειας, εξαφανίστηκαν το Σάββατο στο μονοπάτι Ζέρματ-Αρόλα, κοντά στο βουνό Μάτερχορν που εκτείνεται στα σύνορα μεταξύ Ελβετίας και Ιταλίας. Ενα βίντεο που τραβήχτηκε από ελικόπτερο δείχνει ίχνη στη σε μια έκταση πυκνού χιονιού με ένα ύψωμα στο κέντρο, σε αυτό που φαίνεται να είναι μια σπηλιά. Οι διασώστες είπαν ότι η ομάδα προσπάθησε να φτιάξει μια σπηλιά για να προστατευτεί από την θύελλα, αλλά τελικά έχασε τις αισθήσεις της και πέθανε από την έκθεση στον παγετό.

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν, ομάδα διάσωσης προσεγγίζει το σημείο όπου φαίνεται οι σκιέρ να προσπάθησαν να φτιάξουν μια σπηλιά από το χιόνι για να προστατευτούν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, προτού τελικά βρουν τραγικό θάνατο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Φόρτωση άρθρων...